flyer

 

Soup ’n Shoots

 

Heb je een ‘mooie grote camera’  maar kom je niet verder dan de automatische stand? En wil je niet perse meteen een hele fotocursus doen, maar gewoon de basics leren? Kom dan naar een avondje Soup ’n Shoots!

Ik maak een grote pan soep en jij regelt een groepje van 5 vrienden. Samen aan mijn keukentafel leg ik het een en ander uit over jullie camera’s terwijl jullie lekker soep eten, foto’s bekijken en een beetje opletten natuurlijk!

Van te voren stuurt iedereen mij 5 foto’s op: dat mogen foto’s zijn die je zelf hebt gemaakt en tevreden mee bent, of juist niet goed gelukt vindt. Maar het mogen ook foto’s van het internet zijn die je inspirerend vindt, of heel mooi of hoe jij ook foto’s zou willen maken. Aan de hand van die – in totaal 25 foto’s – leg ik van alles uit over fotografie. Dus geen saai college, maar een gezellig avondje met je maatjes en hopelijk veel inspiratie en net even wat meer kennis over je camera!

Ben ik een expert? Nee totaal niet. Ik heb geen officiële opleiding gedaan, wel cursussen en vooral héél veel foto’s gemaakt de afgelopen jaren. Weet ik alles van camera’s? Nee niet alles, maar wel veel. In ieder geval genoeg om jullie lekker op weg te helpen zodat je door de bomen een bos ziet.  Ik werk zelf met een Canon en ben daar iets meer in thuis dan in Nikon’s en Sony’s, maar de basics zijn bij elke camera vrijwel hetzelfde.  

Ben ik een kok? Nee maar ik kan wel lekker koken!

Dus: regel je maatjes, pick a date en stuur me een mailtje.

Tot aan mijn keukentafel!

 

Maud

ps. de kosten zijn 35 euro p.p. – van 19.30 tot 22.00 – op maandag, woensdag of donderdag

Comments or questions are welcome.

ERROR: Misconfigured email address in options.
* indicates required field