Slide1

 

Een mooie foto van je buik, maar geen zin in een hele reportage? Dat kan nu op de BIG BELLY MONDAY’S!

Ik merk dat veel zwangere vrouwen tegen het einde van de zwangerschap, toch heel graag 1 mooie foto van hun buik willen. Niet een gave uitgebreide reportage met verschillende outfits, binnen en buiten en eventueel met de vader & kids erbij, maar gewoon één mooie foto als herinnering. Ik kreeg hier steeds vaker aanvragen voor en voila: de Big Belly Monday’s waren geboren. Voor zwangere vrouwen tussen de 34 en 40 weken.

 

elineMF-28

De deal:

Elke laatste maandag van de maand fotografeer ik tussen 9h en 15h zwangere vrouwen. Een shoot duurt 20 minuten. Na de shoot krijg je een link naar jouw foto’s en kan de foto(s) uitkiezen die je wil kopen – geheel vrijblijvend, geen aankoop verplicht.

  • 1 foto: 45 euro
  • 3 foto’s: 120 95 euro
  • 5 foto’s: 200 115 euro
  • alle foto’s (minimaal 15): 150 euro op een USB stick

Je krijgt de foto’s in hoge resolutie digitaal toegestuurd. Zo kan je zelf kiezen hoe ze wilt laten afdrukken; op welk formaat & materiaal.

 

 

jvMFklein-2bbc-3

De shoot

De shoot duurt 20 minuten. Kort, maar precies lang genoeg voor in ieder geval die ene mooie foto van je buik. Ik maak foto’s van je tegen een witte achtergrond. Je mag aantrekken wat je wilt – maar in ieder geval een wit of zwart hemdje is handig. Ik zal een paar foto’s maken met je buik bloot waarbij je een stukje van je shirt/bh en een randje van je broek ziet. Wit hemdje/ spijkerbroer is mooi of bijvoorbeeld een zwart hemdje / zwarte legging is mooi. Denk er dus over na wat je aantrekt!

De shoots zijn in mijn lichte huis in Oegstgeest.

bbc-8

Verschil uitgebreide shoot

Het verschil met een uitgebreide shoot zit hem in de tijd: die duurt een uur tot anderhalf uur. We doen rustig aan en nemen alle tijd. De locatie, want die is meestal bij de zwangere thuis zodat ik ook foto’s van het kamertje en andere persoonlijke spulletjes kan maken (slofjes, jouw eigen eerste schoentjes, een rompertje dat klaar hangt etc.). Na de start thuis gaan we vaak nog naar buiten om foto’s te maken – op de grachten, in het park of het bos of naar het strand. En bij een uitgebreide reportage kunnen ook oudere broertjes of zusjes en de vader van het kindje mee op de foto. Als laatste zit er natuurlijk een verschil in de kosten – beginnend bij 175 euro. Stuur me een mailtje als je meer informatie wilt over een uitgebreide shoot.

Count me in!

Data aankomende maanden:  maandag 27 juni. Daarna volgend jaar weer ivm vakantieperiode en zwangerschap Maud.
Vul het contactformulier hieronder in, geef aan of er een tijdstip op de dag is dat je niet kan en ik stuur je z.s.m. een bevestiging met de tijd van jouw shoot.

Comments or questions are welcome.

ERROR: Misconfigured email address in options.
* indicates required field

dbMFklein-11