Happy Holidays!

 

Kijk eens wat gaaf! Foto’s van je kids mét grappige winterillustraties van de super getalenteerde Maryse de Bruijne. Via een Facebookgroep voor freelancers kwamen we met elkaar in contact en bedachten we deze leuke samenwerking. En zo doen we allebei wat we het liefst doen: Maryse is lekker bezig met beeldbewerking & illustraties en ik met het fotograferen van kids!

WAT: minishoots van 20 minuten
WANNEER: woensdag 27 november en zondag 8 december
WAAR: Mauds huis in Oegstgeest


PRIJS (je krijgt de foto’s digitaal):

  • geen foto’s: geen kosten
  • 3 foto’s: 115 euro
  • 5 foto’s: 145 euro
  • alle foto’s (ten minste 30) : 195 euro
    Het leuke: je mag er altijd twee kiezen die geïllustreerd worden!!

Hoe werkt het?

Op de afgesproken dag en tijd komen jullie naar Mauds huis voor de shoot. De kids zijn dan al spic & span, geen snottebellen meer, mooie kleren al aan en klaar om op de foto te gaan. Ik zorg dat het voor hen vooral heel leuk is en dat ze het idee hebben te spelen ipv ‘leuk te doen voor de foto’. Dus vooral van te voren niet te veel zeggen dat ze van alles moeten!

Na de shoot loop ik alle foto’s na en zet de mooiste in een online album. Jullie krijgen de link naar het album en mogen kiezen of jullie iets willen bestellen. En jullie mogen aangeven welke twee jullie ook in de geïllustreerde versie willen hebben! Maryse gaat dan snel aan de slag met jullie beelden, zodat je alles op tijd hebt om te versturen voor de kerst.

 

De kids

Alle kids zijn welkom: van baby tot en met 18 jaar oud. Je mag ze aantrekken wat je wilt, maar een beetje feestelijk is altijd leuk. Of kersttruien! Lichte kleding werkt wat beter met de donkere achtergrond dan donkere kleding trouwens.


De shoot

De shoot duurt maximaal 20 minuutjes: precies genoeg tijd voor om jullie kids vast te leggen zonder dat ze het gehad hebben. De setting is leuk voor en Maud haalt alle trucjes uit de kast om ze écht te laten lachen of kijken zoals ze zijn. En de ouders die er zijn worden ook altijd in gezet om gek te doen, dus bereid jullie voor. Dus weinig ‘zit & lach’, het zijn geen schoolfoto’s.

Broertjes en zusjes gaan samen én apart op de foto.

Houd er rekening mee dat de setting alleen geschikt is voor kinderen. Maximaal 3 tegelijkertijd. 4 wordt krap, maar dan kijken we wel even.

Als je liever voor een shoot in de buitenlucht wilt afspreken, stuur me dan een mailtje of hello@maudfontein.nl

 

 


Na de shoot

Binnen een paar dagen na de shoot krijg je dus de link naar jullie eigen privé album online. De foto’s zijn daar te zien met mijn logo er doorheen. Je kan rustig kijken en kiezen welke foto’s je wilt hebben. Maar je bent niks verplicht! Had een van je kinderen zijn dag niet: no worries, volgende keer beter.
Maar waarschijnlijk komt het wel goed! Je mag er twee kiezen die je ook in de geïllustreerde versie wilt ontvangen. Maryse gaat dan per foto leuke en passende illustraties maken. Hoe cool is dat!

De foto’s die je kiest krijg je digitaal toegestuurd via WeTransfer. Dus geen afgedrukte foto’s. Je mag zelf kiezen hoe dat wilt op de manier die jullie het mooist vinden (fotopapier, canvas, etc.).

 


Even voorstellen: Maryse!

Mijn naam is Maryse de Bruijne. Van jongs af aan ben ik al dol op tekenen en schilderen. Wanneer ik een pen of potlood heb, blijft geen enkel stukje papier lang leeg. Inmiddels heb ik van deze hobby serieus werk gemaakt en werk ik ook met een tekentablet. Hiermee maak ik illustraties die worden gebruikt om foto’s en video’s extra bijzonder te maken.
Meer werk zien of mij aan het werk zetten? Check marysedebruijne.nl !

Sounds like fun?
Boek je timeslot door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar hello@maudfontein.nl . Laat me weten welke datum en welk dagdeel jullie voorkeur heeft: woensdag 27 november 9-12u / 12-15u / 15-17u of zondag 8 december van 11-14 uur / 14-17 uur .